Sunday, August 17, 2014

RAYA 20.

16 Ogos 2014.





Open house raya. Ajak kawan-kawan UMT; budak KIMIA, budak IMB (Institute of Marine Biotechnology), and last but not least kawan baik BFF of course ada jugak membawa tekwan untuk sahabat yang kebuloq nak makan tekwan. Meriah! Serius tak expect sebegitu ramai tetamu dan alhamdulillah tak ade masalah ketidakcukupan makanan. Rasanya dalam 50 orang gok hok mari. Exact figure memang tak tau just main approximation je. Lols. Makanan? Superb. Hehehe.




Menu:


Nasi dagang
Sate ayam
Soto ayam
Sotong Sumbat
Tapai
Karipap
Kuih asam gumpal
Gula2
Assortments of Kuih2 kering





Antara menu yang ada. Tak termakan yuolsss. Kenyang bak ang. Aku paling suka soto sebab soto sedap!!!!! First time buat soto alhamdulillah mantopp. Rasa apa? Rasa soto lah ape lagi hahahaha, lol kah. 






Semangat iols lukis peta untuk yuolss








Huk aloh Ali menyelit blakang








3 alumni USIM --- bergabung!






Bff ngan adiknya jauh datang dari kerteh. Daebak.





Yeah. Begitulah kesudahannya.

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers