Wednesday, April 15, 2015

Hari Hijau

Harap-harap takde yang over sensitive ngan kaler ijau godang aku masa pertandingan inovasi tadi. wahahhahaa.




Hijau yang sangatlahh hijauuu!!!!



Alhamdulillah. Selesai sudah. Hari yang amat memenatkan. Huhu.




Mula-mula lagi dah kene soal dengan Prof Dato Yahya right after perasmian. Cuak kene explain depan naib canselor. Haha. 






Lepas tu kena judge dengan dua lecturer Cina. Mula mula Dr John. Pastu Prof Dr Lua. Semua positif je. Lega. Soalan semua sincere. Tak ada nak uji ke nak hentam ke. Memang profesional. Satu pasal antibac aku kene cek balik. Pasal standard incubation zone for all types of bacteria as what reported by NCLSS (National Committee of Laboratory Safety and Standards).




Antara poster inovasi yang dipertandingkan:





Baju bedah dari Fakulti Perubatan USIM





Projek Amie Dr Kamilah UMT




Pet Rescue yang comel. Siap ada arnab betul lagi jadi model. Hehe.





Bekas makanan. More like a tray. Kome rasa praktikal dok?





Bertuah dapat number 24. Besday ai tu 24 Julai hehe





Selfie bila bosam.







all in all, memang seronok sebab dapat share maklumat dengan public pasal research kita. that makes such a good win-win situation: from the people and for the people. 




what??

2 comments:

erma comel said...

tahniah jannah. Dah la wakil umt, dapat pulak silver. Mesti sv sayang ke mu. hihi. Bestnya cipta produk baru. Mu nak further phd guna research ni jugak ke?

Jαnnαhツ said...

thanks ema. bese2 jelah. malu lak rasa haha. dok au ah PhD ganer.... huhuhuhhuuhu....

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers