Tuesday, June 09, 2015

Godspeed Belacak!


AHOY BELACAK people sekalian!!!





Ni delayed story masa pegi UNITEN hari tu. Punyalah lama kepam dalam postlists rini baru rasa nak post. Kalau lah post ni diumpakan seperti baju kotor yg kau lempar masuk bakul kain busuk tu lepas balik jogging, for sure baunya da seperti bau jeruk Pak Ali. Masam tak terkata. Kalau diumpamakan dengan rendang plak, mesti da basi tahap kalu termakan soheh cirit 24 jam straight tak berenti. Ngaahhaha analogi nak kena penampar kapit (teringat plak kisah cirit bulan poser last year sebab makan rendang basi).



Adik perempuan aku bleh masuk UNITEN dengan biasiswa JPA. Very the excellent one. Bangga aboh. Sejuk perut ma. Kembang hidung kakak abang dan adik. Cerdik adik perempuan ai if you wanna know lah. Dapat 3.89 cumulative point untuk asasi. Fuyooooohhhh! *angkat tangan tepuk2* Sangat hebat! She's gonna be a very good and talented engineer soon!




ahli tingkap belakang seat kereta. budak cheerleader family





Drebar #1





Kanan skali tu drebar #2





hujung tahun ni in sha Allah nikah




Err ni drebar #3. sebab tu tebeenggg bawak 3 jam dari temerloh ke dungun. hahahah. godspeed bebeh!!!! 120 km/hr aku bawak. gila biawak. kalau haiwan melintas soheh terkial-kial mengelak. choi. harap2 takdelah surat saman singgah umah. 







cantik sangat homestay nie. ala2 tradisional giteww i loike~





Second day dekat Bangi. Adik aku yang bongsu tu tetibe jadi fashion police, siap kutuk2 cakap baju aku simple sangat. hurmmm.... geram pulak kitew. kitew pakai elok2 dia kutuk2 baju kitewww *sobs* mujur ma back up cakap asal sopan sudah. kan?






budak ikan belacak sedih nak kena tinggal. dahla kene usik masa birthday hahahah





barang2 si ikan. tengok! tak salah dah aku gelar dia ikan belacak. keychain pun da jadi ikan. comel je. kaler ungu plak tu. thumbs up lah skit.





kucing di mana-mana. asal ada kucing je, mesti nak usap mesti nak belai. tak kiralah kucing tu ada kurap ke jerawat ke panau ke. dah namanya sayang kucing kan? jangan jilat kucing tu sudah..





errrr~

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers