Monday, July 06, 2015

Oh some

Hari ni tulus je niat hati nak pergi lab awal natijahnya mau download Microsoft office guna lappy my brother yg I borrow without the segan nor silu memandangkan I very want to avoid going to library where I feel absolute loneliness doing works all by myself in the freezing coldddddddd (kau boleh tak baca senafas?)

Lepas tu, molek-molek je labuhkan punggung kat bilik siswazah, dengan semangat nie nak memulakan ritual download free software sebab aim aku nak habiskan edit draf thesis minggu ni jugakk. Alih2 tak boleh install sebab Internet very the slow menyirappp darah diva AA ni haaaaa. Huuu. Melanguk le jawabnya.

Tanpa amaran maupun bunyi siren, tiba2 muncul sekujur tubuh berbalut puteh (errr melampau) di muka pintu. Alamak, Dr!  Aku hampir terlompat dari kerusiku saat mataku melihat kelibat Dr k.a. di pintu bilik. Dr mempelawa students barunya lalu diperkenalkan padaku. Dr. Banyak benar projekmu. Aku buntu melihat jitunya semangatmu. Malah aku maluu...

Sekarang aku dilema. Adakah aku harus beli laptop baru? Sebab nak tunggu yang putehh dibaiki memang lambat. Aduhhh.

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers