Sunday, August 02, 2015

Ameliorate

"External ngan internal (viva) awak dah ada nie. Thesis awak mana ni takde lagi nie?"


Berderau pulak darah kita bila supervisor cakap macam tu. Aduilah *facepalm*



"Err, saya tengah edit lah nie Dr. Ada sikittt je lagi Dr. Huhu," muka cuak nak kena debik.


"Ingat awak dah edit minggu lepas. Awak buat apa ni Jannah?"


"Saya memang niat nak hantar yang dah edit akhir bulan Julai baru ni Dr, tapi..."





. . .




Serius seriau tahap cipan kene langgar lari. Hum. Tulah rajin sangat pi hantar PG16 awal2. Pastu malas nak edit thesis. Tupun mujur supervisor cancel suh pegi USM run release study. Ha, kan da selamat. Hahahahaha~




p/s: lepas ni nak kena improve thesis writing. Dr kata evaluators suka literature review panjang2. adomak.




No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers