Wednesday, August 05, 2015

Of the Impending Matrimony II: Photo Booth and Other Deco (DIY)

Ni jelah in sha Allah sumbangan yang aku bleh bagi untuk majlis kahwen abang aku nanti. Idea dan peluh ketiak masam. Hahahaha. Perah otak jom sampai berdarah buasir otak, perah idea untuk menghias banyak-banyak. Setakat ni aku dah usha macam-macam jenis design pelamin, photo booth, hiasan dulang hantaran, hiasan ruang makan beradab (blurghhh) tapi mujur je tak ade rasa nak muntah macam masa wak thesis. Hahaa. Rasa seronok tengok hiasan yang super kawaaaiiiiii dan boleh buat aku menangisss kegembiraan. Kau ni dah kenapa terlebih esaited??? Hahahahaa. Lolss. Banyak idea DIY yang cantik dan yang paling penting - JIMAT!!!!! Wahahhahahah! Idea jadi mencurah-curah ke ladang gandum bila stat usha mende2 comel macam nie. 



Idea photo booth


Comel nak nangis


Kalu wedding tema outdoor, memang lawa if buat ribbon frame macam nie. 
Melambai-lambai ribbon angin tiup.




Santek amatttt ya Ampun!




Minimalist. I loike. 




Hijau tema taman. 



Ayarkkkk rumput terbang??




SWEET~



Good idea. Simple for photo booth backdrop


Flowery decoration



Hiasan bunga crepe/tissue paper yang super murah dan super cantikkkk....



Seronok. But a bit tensed sebab thesis. Haha.


Disclaimer: All images are from Google

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers