Wednesday, August 19, 2015

Trellis



Aku tak setuju orang kata aku sombong masa aku awal-awal datang lab. Depa lah patutnya tegur aku. Aku kan orang baru. Takut nak massuk geng depa. Depa seme da rapat sebab dah lama berlab sekali so aku susah lah nak masuk ke dalam microcosm yang sedia kukuh. Ajak lah aku sekali masuk conversation. Tanya khabar aku ke. Tanya ade masalah ke. Aku kalau diajak berbual okay je. Aku kalau da bercakap kepochi mengalahkan anak mami jugak. Haaa. Ni tak. Biar je aku sorang2. Tak ade nak welcome aku ke dalam group. Adakah sebab aku sombong? Egois? Sebenarnya aku rasa rendah diri. Aku rasa siapalah aku dibanding dengan mereka yang hebat buat lab. Aku rasa aku ni rendah je hina jer. Huhuhu. Sedihnye. Sebab tu aku isolatekan diri. Aku tak pandai nak open up. Rasa macam bodoh jer. Susah gak jadi pendiam macam nie. Harap orang je tegur kita. Huhu. Aku jenis yang macam akan baik dengan certain orang je. Ha.... Tulah masalahnya. Bila aku sense depa ni bleh masuk je, aku otomatik akan jadi baik. Macam wani ngan bella. Kamcing sampai sekarang. Ha..... Kalu da jenis kita tegur pun buat tak hendah layan tak layan memanglah susah nak kamcing. Aku ni jenis win win. Kalu aku bagi, dia xbagi, maka tak jalan lah relationship itu. Tapi bila aku bagi dia pon bagi, nahhhh lancar hubungannya. Ada ngerti apa nggak sih? *sebel*




Aku sebenarnya memang boleh dicop agak sombong sebab aku ada masalah belajar aku maka aku banyak habiskan masa termenung dan buang masa lalu menyendiri je kerjanya. Huhu. Harap paham. And jangan cakap aku sombong. I don't like it!




So after this don't judge me if you do not know me. If you know me, you will definitely love me for who I am. I guarantee 100%!  In sha ALLAH.














No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers