Thursday, September 03, 2015

SaLoN



Salon =  educated gathering. This is like the first kind of such gathering we had with our supervisor at Pizza Hut!!! And the special occasion is to celebrate Arifah's full thesis correction. Congratz! Mesti hati berbunga-bunga sebab dah habis master kan? Bukan stakat nak melompat, nak terbang siap kahkah. Chayok! And good luck for your future endeavor! Doakan kami jugak. Takutnya nak ViVa. Awwwwww~~~





"Kak Jannah, ni tengok ni kat sebelah depa buat ape?"


Sebab tu gathering ni namanya SALON. Sebab educated. Masa makan pun boleh wak tubik deraf scientific paper. Hebat kak mira first semester pun da ada paper. Salute!
*eh eh tangan peace sape yg menyelit tu? haha!*




Sementara menunggu menu sampai, kami berselpie lah!!! Tu belah kanan tu lah budak yang nak terbang tu. Terbang kegumbiraan katanya.





"Dr Aisyah" in da house yuolsss!!!!! Hehehehe. Comel je Aisyah yang turut join kitorang makan Pizza lepas antar kucing ke veterinar kat bando KT. Kucing kene cucuk katanya. Heheheh.






Dig in! Aku senonya nak melantak spaghetti. Tapi malu lah nak kabo masa order tu hahahha. Last2 mintak meat lover presto je. Tupun makan sekeping kenyang macam makan selori. Ops.





Wawan yang gojes.







Kak Mirah muka serius sangat apehal? Hahahahha~







Meja sebelah memang mode serius. Cakap pasal research, pasal anak2. Kami yg tak beranak nie diam jelah ye. Kalu nak kami join, tunggu 5-10 tahun lagi lah. Haha.










Masa ni tengah nak cari angle so that everyone can get in frame. Last2 tak jadi tapi sebab da terterkan button timer gambar tersnap and end up muka aku je yg masuk siap terlebih senyum kah2. 






Gambar dari luar. Muka aku, wani, aisyah, Paan ngan Dr hasmizam je yang okay. Yang lain kabur bak ang.








Kumpulan Soft Materials yang........ sangat comel!!

















Makan2 sampai kenyang!!!!






Happy together.... ukhuwah fi sabilillah. 





Bye da kenyang!! Last photo before ditching the eatery.









Geng gedik gendut gempal dan gojes..... hahahhaha

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers