Wednesday, January 06, 2016

Plan Diet

"Kau Jangan Heran La Sangat Dengan Pelan Diet Perempuan. Sebab Pelan tu Akan Kekal Sebagai Plan."

Sentap tak?

Memang tak dinafikan, perempuan ni pelik orangnya. Cakap nak diet, padahal mulut tengah melantak nasik. Kau jangan nak perlekeh niat suci murni perempuan. Dia kemain nak maintain kurus sbb nak jaga body utk suami kalu yg bersuami la. Kalu aku ni, nak kene kurus sebab masalah perut aku makin menjadi2. Haru biru kalu tak jaga makan. Kalu masalah perut melarat, habisla kesihatan aku. Nak tak nak, kene elak nasi. Huhu. Sedih tak?

Start 30 hb disember, aku tak sentuh nasik. Macam ajaib je tak sentuh nasi. So 31 hb disember pom tak jamah nasi. Konon nak hapuskan terus carbohydrates tapi mmg ade jugak termakan cucur ngan keropok lekor. Hahha. Takpelah. It's a start. Aku kene beli supply protein dan sayur so that aku bleh elak makan nasi for the whole month. Harapnya konsisten lah. Annddddd, not to mention, wajib beli LEMONS. Detoxifying agent paling murah dan berkesan.

Yok kurus sama2 jom!


No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers