Wednesday, May 25, 2016

banners.

 






nah! banner untuk setiap social account aku. menggatal je tangan nak design mende nie. haha. setiap design ada beza dia tau. gambar maskot mongoose yg tengah main pianica tu bukan sahaja melambangkan minat dan cinta aku terhadap music (piano especially), ia juga melambangkan kadar keaktifan aku (anthropomorphism). hahaha. kalau tgok utk blogspot, mongoose nodame tu mainkan paling banyak note pianica siap teleng2 kepala dia. haha comel betul. bermakna aku paling aktif dalam menulis dan mengedit laman blog aku nie. paham? humm. kalu facebook, pun banyak jugak note, cuma dia takde la teleng sangat. hehe. tapi kalu instagram, memang paling kurang aktif. sebab tu lah nodame steady je. xde la nak goyang goyang dumang sangat. kahkah!!




 ni ha, header blog. nampak sangat hantu kaler ungu. and not to mention, the unbridled passion for music. hrmmm..... 


No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers